Завршена обука овлашћених лица из субјеката планирања одбране – стечена нова знања и искуство

Државни секретар у Министарству за бригу о породици и демографију Мирко Јанић присуствовао је завршетку стручне обуке за овлашћена лица из субјеката планирања одбране, која обављају послове организовања, планирања и спровођења припрема за одбрану.

Јанић је том приликом истакао да су током обуке стечена нова, драгоцена знања и искуство у пословима планирања припрема за одбрану.

Циљ обуке био је да проширимо своја знања, обогатимо искуство, ојачамо своје компетенције и да будемо спремнији за послове организовања, планирања и спровођења припрема за одбрану у субјектима планирања одбране, навео је Јанић и додао да је обука успешно реализована.

Државни секретар је навео и да сви морамо бити свесни колико је питање планирања одбране важно и да је додатно оспособљавање у том смислу од великог значаја.
Јанић, који је добио сертификат о успешном завршетку обуке, је захвалио Управи за обавезе одбране и Сектору за људске ресурсе Министарства одбране на организацији ове обуке и препознавању значаја и неопходности додатног оспособљавања за послове планирања припрема за одбрану.

Подели: