Радост новогодишњих празника – пакетићи за децу из Ивањице

Министарка за бригу о породици и демографију проф. др Дарија Кисић уручила је у Ивањици новогодишње пакетиће деци, члановима Друштва за церебралну парализу и Удружења за помоћ МНРО, којима је пожела срећне новогодишње и божићне празнике.

„Уживала сам у празничном радовању и даривању у Ивањици, а највећи поклон који сам добила од деце и чланова ових удружења јесу њихови осмеси“, поручила је министарка Кисић.

Сваки тренутак проведен са децом је велико богатство и радост и данас смо у Ивањици имали пуно осмеха и задовољне деце, додала је Кисић.

Проф. др Кисић је заједно са председником општине Ивањица Момчилом Митровићем новогодишњим пакетићима обрадовала и децу из насеља Тошовић у Приликама, који већ традиционално празнике дочекују и славе заједно.

„Дивна атмосфера у насељу Тошовић у Приликама подсетила нас је да је велико богатство и благослов када имате с ким да поделите срећу и радост. Сигурна сам да ће ови дивни људи ову традицију, пријатељство и заједничку срећу делити још дуго година“, истакла је министарка Кисић.

Подели: