Пројекат “Пријатељ породице 2023”

Министарство за бригу о породици и демографију и Привредна комора Србије (ПКС) организовали су нови циклус пројекта подршке компанијама које су препознале значај повезивања рада и родитељства „Пријатељ породице 2023“.

Основни циљ пројекта „Пријатељ породице“ је подизање свести о значају повезивања рада и родитељства и креирање такве радне средине у којој ће запослени имати могућност да дају свој максимум, а да се истовремено одржи баланс између времена које се проводи на послу и са породицом.

Пројекат „Пријатељ породице 2023“ реализује се кроз избор и доделу признања најуспешнијим предузећима, привредним друштвима у Србији, која су у оквиру својих пословних активности и резултатата пословања допринела усклађивању породичних и пословних обавеза и стварању окружења подршке за своје запослене.

Учешће је бесплатно и могу се кандидовати сва привредна друштва која послују на територији Србије, а у избору компанија, најбољих примера „Пријатеља породице 2023“ оцене ће додељивати жири, стручна јавност и запослени у компанијама. Више информација доступно је на сајту www.prijateljporodice.rs.

Подели: