Пејовић и Цветков на обележавању 18 година рада Републичког завода за социјалну заштиту

Државни секретар у Министарству за бригу о породици и демографију Радош Пејовић и помоћник министра за бригу о породици и демографију Милан Цветков присуствовали су обележавању 18 година рада Републичког завода за социјалну заштиту.

Пејовић је честитао руководству и запосленима 18 година рада, додајући да је досадашња сарадња Министарства за бригу о породици и демографију и овог завода била пре свега у корист корисника услуга породично-правне заштите.

„Имамо разлога да будемо поносни. Наш заједнички рад је био плодоносан и уверен  сам да ће и у будуће наша сарадња бити таква“, навео је Пејовић.

Државни секретар је захвалио Републичком заводу за социјалну заштиту на доприносу у изради Националне стратегије за унапређење положаја старијих лица у Републици Србији за период 2024. до 2030. године, коју је Влада Републике Србије усвојила на предлог Министарства за бригу о породици и демографију крајем септембра прошле године.

Пејовић је истакао да се овај завод активно укључио у овај процес и дао допринос дефинисању циљева, мера и активности у новом стратешком оквиру.

Подели: