Новогодишња радост са децом из хранитељских породица

Министарка за бригу о породици и демографију проф. др Дарија Кисић поделила је уочи новогодишњих празника пакетиће деци из хранитељских породица са територије Београда, Шапца, Лознице и Ваљева, са којима је у Дечијем културном центру окитила новогодишњу јелку.

„Сви се радујемо божићним и новогодишњим празницима, али је ипак дечија радост много већа и надам се да су деца данас уживала. Нема лепших тренутака од оних проведених са децом. У новој 2023. години желим им пре свега пуно здравља, а онда и осмеха и дружења, пуно лепих тренутака и нових пријатеља“, поручила је Кисић.

Министарство за бригу о породици и демографију обезбедило је у сарадњи са компанијом Моцарт новогодишње пакетиће за децу из хранитељских породица са територија ових градова. У сарадњи са компанијама – Делезе, Делта, Лидл, Бамби, Пертини и Нинамедија, пакетићи су обезбеђени и за децу из других хранитељских породица у Србији.

„Велико хвала овим друштвено одговорним компанијама на подршци да обрадујемо нашу децу. Нема већег богатства од дечије среће и дечијих осмеха“, истакла је Кисић.

Подели: