Наставак рада на побољшању квалитета живота породица са децом

Министарка за бригу о породици и демографију у Влади Републике Србије Дарија Кисић присуствовала је јуче свечаној церемонији уручења ордења „Света мајка Анастасија” мајкама са више деце, које додељује Фондација „Дајана Пауновић”.

Кисић је том приликом поручила да су мајке стуб својих породица, а да су породице стуб развоја сваког друштва и државе, при чему је изразила захвалност овој фондацији на томе што је породица у фокусу свих њених активности.

Данас одајемо признање храбрим и јаким женама које су показале како се бори за своју породицу, чува свој дом и воли своја земља. Уверена сам да ће, док год су наше жене овако снажне, Србија ићи сигурним корацима напред, истакла је она.

Министарство за бригу о породици и демографију ће, заједно са Фондацијом „Дајана Пауновић”, наставити да спроводи читав низ активности у правцу побољшања квалитета живота породица са децом, и то све са једним циљем – да нас буде све више, навела је Кисић.

Министарка је честитала мајкама на великом признању и пожелела им да буду и даље одважне и наставе да брину о својим најближима онако како то само мајке умеју, свим својим срцем.

Орден „Свете мајке Анастасије” додељује се мајкама са троје и више деце и мајкама које дају посебан допринос заједници. Ове године то признање добило је њих осам.

Подели: