Министарка Кисић у Лапову обишла вртић и отворила ново игралиште за децу

Министарка за бригу о породици и демографију проф. др Дарија Кисић посетила је општину Лапово, где је са председником Привременог органа ове општине Бобаном Миличићем обишла вртић „Наша младост“ и отворила ново игралиште за децу.

Министарка Кисић је истакла да је дечија срећа најважнија и да се нада да ће ново игралиште, које је пето по реду које је уређено у Лапову, бити препуно деце, њихове игре и граје.

Како је додала, циљ Министарства за бригу о породици и демографију је да буде подршка родитељима и деци, због чега ће Министарство увек подржавати активности које су усмерене у овом циљу.

Општина Лапово је, према њеним речима, изградњом дечијих игралишта, као и уређењем вртића „Наша младост“ показала да јој је брига о деци и породицама међу основним приоритетима.

„Kада сам данас видела ову насмејану и задовољну дечицу и када су ми рекли њихове новогодишње жеље, схватила сам како нам мало треба да бисмо их усрећили. Даћемо све од себе да деца и даље буду насмејана, јер дечија срећа нема апсолутно никакву цену“, истакла је проф. др Кисић.

Подели: