Министарка Кисић са представницима Синдиката ГЦСР у Београду „Независност“

Министарка за бригу о породици и демографију проф. др Дарија Кисић разговарала је са представницима Синдиката Градског центра за социјални рад у Београду „Независност“ о унапређењу положаја запослених у систему социјалне заштите.

Министарка Кисић је истакла да запослени у систему социјалне заштите раде врло одговоран, осетљив и захтеван посао и да је увек отворена за разговор о сваком предлогу који води ка побољшању њиховог положаја.

Кисић је истакла да је циљ државе да запослени у систему социјалне заштите буду задовољни и мотивисани  да још боље раде своје посао, а све у корист грађана и ефикасније заштите њихових права.

Проф. др Кисић је позвала Синдикат ГЦСР у Београду „Независност“ да да свој допринос у јавној расправи која ће ускоро бити покренута у вези Преднацрта Закона о изменама и допунама Породичног закона, а који ће донети значајне измене.

Представници Синдиката ГЦСР у Београду „Независност“ захвалили су министарки Кисић на прилици да изнесу своје предлоге и сугестије, као и на разумевању и подршци да изазови са којим се запослени у систему социјалне заштите суочавају буду ефикасно превазиђени.

Подели: