Министарка Кисић обишла прворођену бебу у 2023. години у породилишту „Др Драгиша Мишовић“

Министарка за бригу о породици и демографију проф. др Дарија Кисић обишла је са градоначелником Београда Александром Шапићем прворођену бебу у 2023. години у породилишту „Др Драгиша Мишовић“.

„Ово је најлепше могуће место за почетак године, место где се рађају бебе. Оне су најлепши могући дар за њихове родитеље, али и за све нас, за наш град, за нашу Србију. Желим да нам читава 2023. година буде у том знаку, да се рађа више беба, да има много среће и радости у породицама, да имамо више времена за своје породице, јер су оне највеће богатство“, поручила је Кисић.

Министарка Кисић је навела и да је у породилишту „Др Драгиша Мишовић“ прошле 2022. године постигнут рекорд у броју рођених беба и да је на свет дошло 4.273 бебе.

„Желим свим породилиштима широм Србије да обарају рекорде, да се рађа више беба и да нас буде више“, рекла је Кисић, честитајући грађанима Нову годину.
Министарка Кисић је са градоначелником Шапићем разговарала са мамом Аном, која је сина Јакова родила 14 секунди након поноћи, и њој и беби пожелела здравље и срећу.

Подели: