Министарка Кисић на манифестацији „Дани породице у Србији“: Љубав према породици највећи животни благослов

Република Србија одлучна је у намери да унапреди своју демографску слику и на том циљу предано и вредно ради, поручила је министарка за бригу о породици и демографију проф. др Дарија Кисић на манифестацији „Дани породице  у Србији“ у Перлезу, коју је отворио потпредседник Владе Србије и министар одбране Милош Вучевић.

Министарка Кисић је истакла да је породица нешто што нас осликава, наше уточиште, ослонац и разлог за срећу и да треба да је увек негујемо, чувамо и бранимо.

„Ово је сигурно најлепша слика коју данас можемо да пошаљемо из Србије, слика поносних родитеља, насмејане деце која данас проводе време у прелепој природи наше дивне земље. Љубав према породици је највећи животни благослов за сваког човека“, поручила је Кисић.  

Проф. др Дарија Кисић је нагласила да пронаталитетне мере које Србија примењује, на иницијативу председника Републике Александра Вучића, дају позитивне резултате и да је вест, да се у јулу ове године родило 230 беба више, него у истом месецу претходне године, посебно обрадовала Србију.

Министарка је свим родитељима поручила да буду поносни на своју децу и да им увек буду сигурна лука, а деци да су они за своју државу највеће благо и да се Србија њима највише поноси.

Манифестацији „Дани породице у Србији“ присуствовали су министарка здравља Даница Грујичић, министар спорта Зоран Гајић, представници других министарства, Српске православне цркве, представници локалних самоуправа, удружења и многобројни грађани.

Подели: