Министарка Кисић на Божићном базару рукотворина жена

Министарка за бригу о породици и демографију проф. др Дарија Кисић присуствовала је отварању Божићног базара рукотворина жена које традиционално, сваке године, организује Фондација принцезе Катарине Карађорђевић.

Министарка Кисић истакла је да су рукотворине жена, које су представљене на базару, права ремек дела и да се у њима може видети сва љубав, топлина, способност и јачина једне жене, која се на тај начин бори за још бољи живот своје породице.

„Заиста је дивно бити у друштву оваквих жена, изузетних, јаких, способних, изузетно маштовитих, чији рад заиста оставља без даха. Верујем да се и ваше породице поносе вама, вашем труду, залагању и упорношћу да живите још боље“, нагласила је министарка Кисић и захвалила свим дамама што својим рукотворинама чувају нашу традицију, културу, по чему је Србија најбогатија на свету.

Проф. др Кисић је истакла да су традиција и култура нешто што морамо да негујемо и нешто што нас чини као народ и додала да ће свака активност у том правцу имати пуну подршку Министарства за бригу о породици и демографију.

Подели: