Манифестација „Дани породице у Србији“

Министарство за бригу о породици и демографију и Град Зрењанин, током предстојећег викенда, 9. и 10. септембра, организују манифестацију „Дани породице у Србији“ у Перлезу код Зрењанина, са почетком од 16 часова.
Министарка проф. др Дарија Кисић истакла је да ће ово бити празник породице, породичних вредности, родитељства, деце, дечије среће и осмеха.
У оквиру манифестације више десетина локалних самоуправа представиће своје мере пронаталитетне политике, а пет најбољих ће добити и повеље. Манифестација „Дани породице у Србији“ окупиће и удружења у чијем је фокусу породица, државне институције и представнике покрајинских секретаријата.
У току оба дана биће одржане разне активности, као што су пузијада за бебе, штиклијада за маме, ликовна радионица, спортска такмичења, школица пецања.. Такође, биће награђени брачни пар за најдужим брачним стажом, као и они који имају најкраћи брачни стаж.
Министарство за бригу о породици и демографију и Град Зрењанин позивају све грађане да присуствују овој манифестацији и тиме подрже наше најважније вредности – породицу, родитељство и децу.

Подели: