Куће пуне деце највеће богатство Србије

Министарка за бригу о породици и демографију Милица Ђурђевић Стаменковски посетила је породицу Филић из Крагујевца, која има 12-оро деце, где је поручила да вишечланим породицама и мајкама које су подариле нове животе, које брину о кући, окућници и деци, увек треба указивати посебну част.

Министарка Ђурђевић Стаменковски нагласила је да ова породица негује праве породичне вредности и патриотизам на најлепши могући начин.

„Ова деца ће, сигурна сам, стасати у праве људе. Вероватно ће се бавити различитим занимањима, али оно што је сигурно, понеће један прави одгој из овог дома, кућно васпитање, поштење, част, морал, све оно што је потребно нашем друштву“, истакла је министарка.

Како је навела, управо се из једног оваквог дома шаље симболична порука – да сви заједно треба да славимо живот и рађање. Ђурђевић Стаменковски је истакла да ће Министарство за бригу о породици и демографију учинити све да се куће, тргови, игралишта, улице, обданишта и школе у Србији још више испуне дечијим осмесима.

Мајка Јасмина Филић захвалила је министарки Ђурђевић Стаменковски на посети  и поручила да одгајати много деце није лако, али да је најлепше на свету.

Подели: