Камп у природи за породице – породица највеће благо

Министарка за бригу о породици и демографију проф. др Дарија Кисић посетила је едукативни камп у природи за породице, који је у Подбуковима код Ваљева организовало Удружење „Први пут са оцем“ уз подршку Министарства за бригу о породици и демографију.

Министарка Кисић истакла је да је циљ овог кампа да родитељи проведу што више времена са својом децом и да је зато ова активност добила подршку Министарства на недавном конкурсу за пројекте породично правне заштите грађана, подршке породици и деци у 2023. години.

„Велико је задовољство данас бити са децом и њиховим родитељима, јер то и јесте циљ, да проведемо што више времена са својим породицама, из којих сви црпимо снагу и енергију“, навела је Кисић и подсетила да су кампови које је организовало ово удружење у претходном периоду одржани и на Старој планини, Гочу и Фрушкој Гори.

Мирко Митровић из Удружења „Први пут са оцем“ подсетио је да се овакав вид активности спроводи 14. сезона, са циљем подизања свести да је неопхдно посветити више времена породици и деци. „Шта год друго да радимо јесте значајно, али породица је оно што остаје за будућност“, навео је Митровић.

Подели: