Црвени крст Србије важан партнер државе Србије

Црвени крст Србије важан је партнер Републике Србије када је у питању брига о њеним грађанима, а посебно о деци, старијима и нашим породицама, изјавила је министарка за бригу о породици и демографију проф. др Дарија Кисић на Скупштини Црвеног крста Србије.
Министарка Кисић је истакла да су у претходном периоду реализоване бројне активности Црвеног крста Србије и надлежних државних органа, а које су имале за циљ да се пружи подршка и помоћ онима којима је то било неопходно.
Брига о породици и деци је наш заједнички циљ и зато сам уверена да ћемо у наредном периоду још јаче радити на обезбеђивању подршке нашој деци и породицама, које представљају основ сваког друштва и највеће богатство.
Проф. др Кисић је захвалила запосленима и волонтерима Црвеног крста Србије на ангажовању и раду да наше друштво буде још хуманије и солидарније.
„Велика је привилегија бити са вама, добрим људима који свет чине бољим местом. Сваки пут када сам са вама схватим да је наш основни задатак бити човек. Бити човек звучи једноставно, али треба да знамо да читавог живота треба да рдимо на томе да постанемо бољи људи“, навела је Кисић.

Подели: