Брига о грађанима заједнички циљ Министарства и центара за социјални рад

Државни секретар у Министарству за бригу о породици и демографију Мирко Јанић присуствовао је у Врњачкој бањи обележавању 20 година рада Асоцијације центара за социјални рад, где је поручио да је брига о грађанима заједнички циљ Министарства и центара за социјални рад.

„Сваки грађанин Републике Србије мора да има иста права, да добије помоћ када му је потребна и да увек зна да има коме да се обрати. Посебну пажњу пружамо деци, јер она су наша будућности и свако дете треба да има безбрижно одрастање и срећно детињство, а обавеза свих нас јесте да им то и омогућимо“, истакао је Јанић и нагласио да важну улогу у том процесу имају центри за социјални рад и центри за породични смештај и усвојење.

Честитајући Асоцијацији центара за социјални рад 20 година јубилеја, Јанић је навео да је то дуг период, који сведочи веома значајном, посвећеном и квалитетном раду.

„Желим вам успех у даљем раду, јер је ваша улога и ваша брига многима променила живот на боље. Већа потврда за ваш рад, од тога да сте некоме улепшали живот, заиста не постоји“, поручио је Јанић.

Подели: